Benjamin: Expertisevertaler en project manager

Maak kennis met de tolk van Digiti. Hij vertaalt de moeilijkste termen en projecten naar mensentaal, en realiseert zo projecten van de bovenste plank! Wat hij daarvoor nodig heeft? Een portie koffie en het dagelijks gezever met z’n collega’s. Creativiteit verzekerd!

Begin de dag met ‘n lach

Benjamin stapt élke dag met ‘t juiste been uit bed. Dat is een must, want als project manager coördineert hij de communicatie tussen onze klanten en de specialisten in z’n team. En da’s niet altijd even makkelijk, want elke klant heeft z’n eigen idee over de oplossing voor zijn problemen. Dat maakt van Benjamin een echte tolk: hij vertaalt de grootste uitdagingen en expertises van de Digitisten naar praktische taal voor onze klanten. Altijd goed gezind, altijd met een glimlach.

Micromanagement, was da?

Bij die glimlach hoort ook een goei tas koffie en een deuntje muziek. De combinatie van zo’n goede ingesteldheid  met die kleine hulpmiddeltjes is belangrijk om een volle mailbox te trotseren. Onze Benji weet het als geen ander: een goed humeur zorgt voor beter werk.

“Teamwork staat centraal, en dat zorgt voor prachtig werk!”

Bij Digiti kan hij autonoom werken, en zelf beslissen over de juist aanpak. Zo geeft hij zelf vorm aan z’n job. Ook dat is een fijne uitdaging. Het brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee, maar maakt het hele project een pak persoonlijker. Micromanagement bestaat hier niet. “Het vertrouwen dat je hier krijgt zorgt voor een topsfeer en proactieve mindset. Teamwork staat centraal, en dat zorgt voor prachtig werk!”

Benjamin project manager op wieltjes

Leven op wieltjes

Benjamin is een echte muziekliefhebber, en heeft zelf ook wat drum-skills achter de hand. Net zoals de meeste Digitisten pikt hij graag een reisje mee om iets van de wereld te zien, en mooie plekken te ontdekken. Veel plannen en voornemens? Dat heeft hij eigenlijk niet. Gewoon, voortdoen zoals het is. Alles loopt zo wel z’n gangetje. “Ik wil het beste maken van elke dag, met alle ups en downs die daarbij horen.” Goed werken, om nog beter te kunnen ontspannen. Onze Benji, die leeft op wieltjes, en zo hebben we het graag!