Bert: Plannenbouwer en Developer

Bert is meer dan een developer. Zeker weten, want naast al z’n development werk in front- én backend, heeft hij nog grote plannen. Hij is een echte sportfanaat, én heeft de ambitie om een boerderij te verbouwen. Neem daar zijn bengels nog bij en z’n planning zit vol. Iemand nog een paar uurtjes op overschot?

Multi-skilled developer

Als developer bij Digiti lost Bert zowat alle development problemen op die er bestaan. Backend, frontend, mobile, slicing, Sharepoint … De grote verscheidenheid aan projecten maakt zijn job zeker speciaal, maar minstens even uitdagend. Daarom moet je wel een paar stalen zenuwen hebben, multifunctioneel en nieuwsgierig genoeg zijn om jezelf ook continu bij te scholen. En daar mag hij net trots op zijn. Bert is inzetbaar op heel wat projecten, omdat hij die skills heeft én omdat hij altijd zin heeft om nog verder te evolueren. Kom maar op!

Bert Developer Digiti Werken

Graag gedaan!

Hij is ‘t meest trots op zijn impact in projecten voor grote kleppers. Het geeft hem voldoening om te zien dat het resultaat er mag zijn. Dat klanten tevreden zijn en echt gebruik maken van z’n development oplossingen. Daarom werkt Bert ook graag bij Digiti: de grote verscheidenheid aan projecten zorgt voor afwisseling. Klein of groot, een quick fix of net uitdagende problemen: alles kan. Daardoor leer je heel veel bij, zeker in combinatie met de motivatie van alle andere medewerkers.  

“Klanten die onze oplossingen écht gebruiken. Daar haal ik mijn voldoening uit.”

Potje wiezen?

“Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd” – Bert is een nieuwsgierige kerel met een duidelijk motto. Die conferenties in Londen zijn dan ook mooi meegenomen om z’n expertise te ontwikkelen. De boog hoeft natuurlijk niet altijd gespannen te staan. Als sportfanaat staat hij als eerste in de rij voor alle sappige nieuwtjes, en een potje wiezen met de mannen is pas écht ontspanning. Toch is er één ding waar niets boven komt: zijn vrouwke en kids. Daar wordt hij écht gelukkig van.

Ook je multifunctionele skills eens tonen? We zoeken nog een paar straffe developers.