Céline: Vers van de pers, maar écht geen groentje!

De nieuwste Digiti-aanwinst is er eentje met lef. Céline zorgt sinds kort voor straffe designs, en maakt met volle moed iets tastbaar van een korte briefing. Niets dat ze liever doet dan creatief durven zijn en unieke looks creëren. Haar belangrijkste inspiratiebron? Gepassioneerde mensen en een pittig buikgevoel! Dat leidde haar ook naar Digiti. En óf we daar blij mee zijn, want deze top designer zit hier helemaal op haar plaats!

Designen op wolkjes

Als designer doet Céline veel meer dan webdesign alleen. Ze tovert de mooiste designs uit haar mouw, zowel voor print als online. Een nieuw logo of complete branding? Laat maar komen! Maar naast een heleboel work is er natuurlijk ook play, want bij Digiti word je in de watten gelegd. Een Duveltje op vrijdag met een gedurfde bende Digitisten: This must be a dream!

Céline Designer Skills Digiti

Van UX naar TED

Vroeger werkte Céline vooral met technisch designs, en deed ze UX en UI projecten voor grote kleppers. Met een nieuwe vrijheid en verantwoordelijkheid, stapt ze nu af van strakke planningen, en krijgt ze alle ruimte en tijd om écht goed werk te leveren. Met zo’n getalenteerde en behulpzame collega’s is dat volgens haar een fluitje van een cent. Iedereen staat met de voetjes op de grond, maar gaat wel voor de volle 100%. Zo wil ook Céline in de toekomst groeien tot een van Digiti’s finest. Mensen inspireren met haar werk is dan ook haar ultiem doel. TED talk, anyone?

“Mijn doel in ’t leven? Iedereen omverblazen en inspireren met m’n eigen TED talk.”

Avonturier eersteklas

Niet alleen ondernemend in business, maar ook in haar vrije tijd ontdekt Céline continu nieuwe dingen. Sportieve uitdagingen en unieke reizen zijn voor haar bijna dagelijkse kost. Elke dag uit je comfortzone stappen, dat is pas écht gewaagd. Daarvoor heeft ze haar verstand niet eens nodig, want haar buikgevoel is helemaal in shape. Welkom, Céline!

Ook zin in een uitdaging? We zoeken nog een aantal designers!