Christophe: Project Manager en Popeye van Digiti

Maak kennis met Christophe, aka ‘De Krikke’. Als Project Manager vormt hij elke dag opnieuw de brug tussen Digiti en haar klanten, en bewaakt hij projecten van begin tot eind. Lachen en zwanzen wanneer het kan, maar een harde werker in hart en nieren. Want een goede Project Manager word je niet op één dag, en dat weet hij maar al te goed.

Van alle markten thuis

Christophe coördineert dagelijks elk project tot in de puntjes, en biedt zo de beste oplossing voor elke klant. Klinkt eenvoudig, maar vergis je niet: deze job brengt heel wat uitdagingen met zich mee! Want het hoog houden van de kwaliteit binnen timing en budget? Dat lukt niet zonder een uitgebreide technische kennis, een portie stressbestendigheid en stevige communicatieve charmes. Gelukkig kan hij het allemaal, onze ‘Krikke’.

Friendship & dedication

Toch treedt hij keer op keer uit zijn comfortzone, want daar is hier alle ruimte voor. Kansen krijgen en grijpen, én of Christophe dat doet! Door zijn constante ontwikkeling is hij de afgelopen jaren met Digiti mee gegroeid, waardoor hij nu een onmisbare schakel is. En dat is volgens hem net zo mooi aan dit agency: de kennis en passie van elke Digitist, en de motivatie die elke dag onderling leeft om nog beter te presteren. Da’s pas dedication!

Geen zotte doelen in’t leven, maar wel een duidelijke visie: elke dag kunnen doen wat je graag doet, daar word je écht gelukkig van.

Christophe Project Manager Digiti

Goei goesting

Natuurlijk blijft hij up to date met de nieuwste tools en trends, maar wat hij echt graag doet in z’n vrije tijd is ontspannen, even los van het werk. Een belangrijk deel daarvan is sport: alle remmen los in de fitness! “Gezondheid voorop”, zegt Christophe, en dat merken we elke dag aan zijn kleurrijke lunchbox, gevuld met een goei portie spinazie. Geen zotte doelen in’t leven, maar wel een duidelijke visie: elke dag kunnen doen wat je graag doet, daar word je écht gelukkig van. Cheers to that!

Nog een uitdaging voor Christophe? Of goesting gekregen om ook Project Manager bij Digiti te zijn? Grijp nu je kans!