Colette: Kennis Queen mét overtuigingskracht

Van online marketeer tot geitenkaas-lover en muurklimmer. Colette is een Kennis Queen, en is helemaal in balans. Ze weet wat ze wilt, en steekt dat niet onder stoelen of banken. Laat dat nu nét een meerwaarde zijn voor ons digitale team. 

Van geitenkaas tot marketing

Een liefde voor geitenkaas, opgeleid tot industrieel ingenieur en journalist, maar toch een job in digitale marketing. Met die stevig achtergrond kreeg Colette een hele hoop nuttige skills mee: “Verbanden ontdekken en ontleden, da’s wat ik graag doe!” Colette is als marketeer dan ook geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Het uitgebreide takenpakket, en de evoluerende sector verplichten je om te gaan, én te blijven gaan. “Je moet multi-inzetbaar zijn: een handyman met wat technische kennis, een analytische geest, vlotte pen én goede people skills.” De ‘life of a marketeer’ is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zit Colette hier helemaal op haar plek.

Digitale marketeer digiti colette

Een job als geen ander

“Digiti is een plek waar ik niet snel weg wil. Mijn collega’s zijn echt de max. Iedereen heeft een enorme drive en focus op kwaliteit. Die portie creativiteit en motivatie creëert een fijn gevoel. Elke dag opnieuw.” En ook daarbuiten vindt Colette haar draai. Ze laat zich volledig gaan tijdens onze teambuildings. Die combinatie maakt van Digiti een digital agency dat keer op keer een topniveau aflevert. “Al bij de eerste ontmoeting voelde ik zo’n positieve energie bij dit bedrijf.” Overtuigingskracht maal 100!

“Bij Digiti krijg je gewoon een fijn gevoel. Die positieve energie stimuleert je om er elke dag écht voor te gaan.”

Me, myself & de muur

Colette houdt van geitenkaas. Van het maken, verkopen en éten. “Mijn schoonouders hebben een geitenboerderij en kaasmakerij (Kempense Geitenkaas Polle). Zo is mijn liefde voor de ambacht van geitenkaas ontstaan. En ik ben er trots op!”. ‘Haters gonna hate’ is voor haar dan ook onbestaande. Het is haar missie om elke hater te overtuigen van de lekkernij. Zélfs de mensen die zweren dat het smaakt zoals ’t vruchtwater van de geit. TMI? Sorry not sorry.

Waar ze nog van houdt? Muurklimmen! “Alleen me, myself en de muur. Muurklimmen gaat over techniek, en controle over je lichaam.” Wat daar dan weer bij helpt? Een dagelijkse portie yoga. Daarmee breng je je lichaam en geest in balans. Een aanrader voor iedereen! Iets wat ook Thalia bevestigt. Waar Colette niet van houdt? Onrechtvaardigheid. “We staan er vaak niet bij stil hoe sterk het consumentengedrag van het Westen invloed heeft op de levens van anderen in de wereld. Ik probeer dan ook zo bewust mogelijk te leven.  Zeker als ‘t gaat over kleding en voeding.” Zei daar iemand ‘topwijf’?

Ook zo’n topwijf als Colette?
Welkom bij Digiti!