Dorien: Blije vis met een missie

Ze kwam binnen als stagiaire, maar zeker niet als groentje. Ons Dory voelt zich als een vis in ’t water. Een blije vis dan nog wel, want Dorien geniet met volle teugen van het leven én haar job.

Multi-marketeer

“Mijn leven als Digitist? Multitasken!” Creatieve marketing campagnes, workshops en analyses: als marketeer bij Digiti staat de tijd geen seconde stil. Daarom probeert Dorien op tijd aan haar dag te beginnen. En toch maken die flexibele uren het moeilijker en moeilijker om de wekker te horen. Twee minuutjes langer kan geen kwaad, en zijn soms zelfs een must: een creatieve brainstormsessie voor de boeg? Dan ben je best goed uitgerust. Begrijp me niet verkeerd: een planning is hier geen overbodige luxe. “Je bent lid van een hecht team. Iedereen moet op elkaar kunnen vertrouwen.”

Dorien Marketeer Digiti

Als een vis in het water

Bovendien maak ik altijd tijd voor een lach en een zwans tussendoor. Bij Digiti werken stuk voor stuk leuke mensen. “Dat is goud waard. Ons hecht team in zo’n zotte omgeving? I-de-aal!” Dorien studeerde af als pedagoog maar zag een job in de zorgsector toch niet zitten. Ze behaalde een master in communicatie deed een postgraduaat in digitale communicatie. En nu zit ze hier. Dorien heeft vele wateren doorzwommen om tot hier te geraken, en daar zijn wij héél blij mee.

“Ik heb afwisseling nodig. Bij Digiti ontdek ik elke dag iets nieuw!”

Durven doen

Dorien is een sportfanaat. Muurklimmen, squashen, crossfit, … You name it, she’s done it. Haar allerleukste bezigheid? Reizen. Daartussen nog tijd vinden voor vrienden en familie en haar leven is compleet. “Waar ik al die tijd vandaan haal? Niets is onmogelijk als je het echt wilt.” Blijven zwemmen! Ze jaagt haar dromen na, en bereikt bijna alles waar ze voor werkt. Dus euh, eens je dat buitenverblijf in een warm land hebt: don’t be a stranger!

Ook zin om te zwemmen?
Onze poel is ideaal.