Evelyn: People Person en Product manager

Als Evelyn niet aan’t dromen is over welke uitdaging de volgende is, dan is ze hier aan het werk. Bij Digiti coördineert ze projecten tot in de puntjes, om de beste beslissingen te kunnen maken voor elk project. Vergaderen, mailen en telefoneren: Evelyn is een échte people person. En wat voor eentje!

People person

Evelyn is onze Digital project & product manager. Een hele mond vol, maar wat is dat nu eigenlijk? Wel, Evelyn coördineert alle projectmedewerkers én begeleidt klanten doorheen een project. En da’s niet altijd even makkelijk, want om een goede product manager te zijn is het cruciaal om altijd correct te communiceren. Elke klant is anders, en daar moet je mee om kunnen. Ons Eve is dan ook een echte people person.

Evelyne, Product manager bij Digiti

Keep calm & boogie

Dat is ook het leukste aan haar job: de positieve reacties van haar klanten, in combinatie met het enthousiasme waarmee het Digiti-team elke dag aan de slag gaat. Die fijne samenwerking vindt Evelyn écht belangrijk. De losse sfeer loopt door in ‘t hele bedrijf, en zorgt voor de meest onvergetelijke momenten: flauwe pranks uithalen met elkaar, een dag naar Tomorrowland en op mijn longboard van team naar team rollen op de werkvloer.

De positieve reacties van mijn klanten vind ik echt geweldig. Dat in combinatie met het enthousiasme waarmee het Digiti-team elke dag aan de slag gaat, maakt mijn job fantastisch!

Buitenlandse kriebels

Evelyn wordt dan er dan ook gelukkig van om elke dag eens goed te lachen met haar collega’s. Of met haar vrienden in haar vrije tijd. Een potje drummen, snowboarden of gamen slaat ze niet snel af. Toch probeert ze om iets vaker ‘nee’ te zeggen. Ook al houdt ze enorm van een stevige uitdaging, soms vergt het nét iets meer energie dan ze nog over heeft. Ahja, want van al dat reizen kun je wel eens moe worden. Japan, de USA … ‘T is een droom om ooit in het buitenland te werken. Voor nu blijf je wel nog even hier, hé Evelyn?

Hou jij ook van uitdagingen?
Dan is ’t je geluksdag, want wij zoeken nog goed volk!