Evert: Developer en Digiti’s vroegste vogel

De vroegste vogel in ons nest: developer Evert. De kalmte zelve, maar wel een harde werker. Hij neemt elke middag het initiatief voor een belangrijke FIFA meeting, om z’n skills bij te werken en vingers te trainen. Zo leert hij nog sneller developen … Toch?  

Wakker als de zon nog slaapt

Evert schrijft als developer al verschillende jaren indrukwekkende stukjes code voor Digiti, van ‘s morgens tot ‘s avonds. En dat kun je letterlijk nemen, want Evert zit elke dag al om 7 uur op kantoor. Voor hem heeft ochtendstond wel écht veel goud in de mond, want tijdens die eerste stille uren werkt hij het meest efficiënt. Even stevig knallen, om later op de dag ‘t verloop van elk project te bekijken met z’n collega’s.

” ‘S morgens, als er nog niemand is, kan ik een paar uur stevig doorwerken.”

Liefhebber van problemen

Het liefst van al lost onze developer de hele dag ingewikkelde problemen op. Vroeger was dat vooral op ‘t vlak van native mobile development, terwijl hij zich nu specialiseert in rails backend. Die evolutie is mogelijk door de vrijheid die Evert bij Digiti krijgt om zichzelf te ontwikkelen. De uitdagende projecten laten hem toe om zijn expertise verder te ontwikkelen. Natuurlijk helpen de inspirerende omgeving en losse sfeer daar ook wel bij.

Evert development problemen oplossen

Match meeting?

Zijn passie? Da’s niet moeilijk: Evert is altijd in de weer met de nieuwste technologieën, en houdt graag wat tijd vrij voor zijn favoriete sport: voetbal. De perfecte combinatie? FIFA! Wat een geluk dat hij elke middag zijn skills kan loslaten op ons reuze scherm. Even de vingers trainen in een hevig matchke. Van die ongedwongen momenten kan hij écht genieten. Ook thuis, wanneer hij alle tijd heeft om zijn zoontje in de watten te leggen. Dat is de creatie waar hij het meest fier op is.

Ook zin om af en toe je vingers te trainen? Dat kan, want we zoeken nog een voetbalteam aan medewerkers!