Fabio: Digiti’s business middenvelder

Wat Fabio hier doet? Als business developer en Digiti’s middenvelder ontwikkelt hij samen met de andere spelers van ‘t team de ideale tactiek om te scoren, recht in’t doel: de goal van zijn klanten en prospects.

Scoren maar!

De job van Fabio als business developer kun je eigenlijk heel eenvoudig omschrijven: prospecten converteren naar gelukkige klanten voor ‘t leven. Hij trekt de juiste klanten aan, en biedt de beste digitale oplossingen voor hun uitdagingen. Eigenlijk komt ‘t altijd neer op dit: de behoeften van onze klant verkennen, om de kern aan te pakken. Dat doet hij altijd in overleg met de experten van ‘t huis.

“Luisteren, analyseren, en oplossingen bedenken: dat is mijn passie”

Daar komen heel wat meetings, analyses en lange autoritten aan te pas. En dat is oké, want zo heeft hij meteen tijd om na te denken over een strategie die nog beter bij de klant past. Zo creëert hij meerwaarde voor Digiti’s klanten en prospect. Fabio ontdekt opportuniteiten voor touchpoints waar onze klanten dat zelf niet verwachten. Da’s pas scoren!

Spelen op topniveau

Het fijnste aan zijn job? Dat hoef je Fabio geen twee keer te vragen. Het hecht contact met zijn klanten is voor hem de grootste meerwaarde. Vaak ontstaat er een fijne samenwerking, stevig onderbouwd met vertrouwen. Zo zorgen ze samen voor kwaliteit, in elk project. “We spelen volgens mij écht op Champions League niveau. En net daarvoor ben ik naar Digiti gekomen.” Die toffe collega’s zijn natuurlijk de kers op de taart!

Business is my middle name

Fabio is dan ook een echte ondernemer. Zoals hij het zelf graag zegt: “Ik ben zo geboren.” Dat zie je elke dag aan z’n gedrevenheid, en aan de manier waarop hij met z’n klanten omgaat. Hij is hier niet alleen om deals binnen te halen, maar staat ook altijd klaar voor een toffe babbel. Geen wonder dat hij hier zo’n succes boekt!

 

Ook spelen in dit topteam?
Kom eens een matchke doen!