Ilke: Digiti’s weetjes-verteller en designer

Wist je dat … Ilke een echte fan is van Wikipedia? Naast haar passie voor UX/UI design en dieren, leest ze graag Wikipedia-weetjes voor aan haar vriend. And she is #notevensorry. Verras ons met jouw kennis, weetjes-verteller Ilke!

Flexibel mastermind

Een portie flexibiliteit? Dan moet je bij Ilke zijn. UX/UI designer bij Digiti, die op zoek gaat naar de perfecte balans tussen gebruiksvriendelijkheid en schoonheid in elk design. Klinkt makkelijker dan het is, want als UX expert moet je erin slagen om moeilijke dingen makkelijk te maken. Dat vraagt niet alleen creativiteit, maar ook heel wat communicatieskills en inlevingsvermogen.

Digitist power!

Alleen met die kerncomponenten leer je om verder na te denken. Om producten van begin tot eind af te werken. Dat gevoel heerst volgens Ilke op de hele werkvloer: “Het kleine team van Digiti brengt zo’n grote veranderingen teweeg in ‘t mobiele landschap dat een heleboel mensen beïnvloed worden door onze kracht.” Da’s pas power!

“Digiti heeft veel te bieden. Van alles en iedereen.”

Dat merkt Ilke hier elke dag. Door het uitgebreid aanbod aan klanten en werk leert iedereen elkaar constant iets bij. Je werkt aan verschillende projecten, samen met andere designers, developers én marketeers. Zo proef je hier van een uitgebreid menu.

ilke designer

Allesweter (en doener?)

En dat proeven doet Ilke graag. Van technologie, trends en weetjes over van alles en nog wat. Onze leergierige Ilke steekt haar neus graag in iets nieuws, en dat wordt hier bij Digiti zeker geapprecieerd. Zeker omdat ze haar kennis graag deelt met de rest. Een vraag, een ‘snel’ design, of een uitgebreid project? No worries: Ilke fixt het wel.

Ze is flexibel, en zal er alles aan doen om mensen rondom haar gelukkig te maken. Of dat nu thuis is, of op ‘t werk. Één uitzondering: respectloze mensen. Die maken bij haar geen kans. Een doel in ‘t leven? Eender wat Ilke uit haar comfortzone trekt. Het realistische karakter van Ilke doet haar te veel nadenken over dingen die mis kunnen lopen. Meer doen, minder denken. You go, girl!

Nog meer power?
Kom maar op!