Jasper: Dubbele developer

Een koffie hier, een uitdaging daar: Jasper heeft niet veel nodig om te scoren. Hij werkt hard en groeit, als developer bij Digiti én sportieve volleyballer op ’t veld.  

Twee in één

Jasper spreekt een fijne taal. Als web developer zet hij API’s op in een php-framework, en bouwt hij er een Angular laag op. Chinees voor de één, een dagelijkse bezigheid voor de ander. Dat maakt zijn job meteen zo moeilijk. “Het is niet evident om helder te communiceren met mensen die bepaalde hard skills niet onder de knie hebben.”

Het feit dat Jasper niet alleen backend maar ook frontend development doet, maakt het er niet makkelijker op. Het voordeel? Jasper is inzetbaar op 2 fronten. Super uitdagend!

Jasper Developer Digiti

Proeven van ’t leven als Digitist

Da’s dan ook meteen waar Jasper naar op zoek gaat. Bij Digiti wordt hij uitgedaagd om zichzelf nog beter te maken. De gedrevenheid en dynamiek in ons kantoor zijn daarvoor de ideale basis. Daar mocht Jasper al snel van proeven, bij z’n vuurdoop tijdens onze Brains&Breakfast.  

“Op een volle maag je favoriete dier prijsgeven aan een kamer vol mensen die je nog maar pas kent: da’s een speciaal gevoel.”

Eerst een heerlijk ontbijt, om dan te ontdekken hoe Derek zijn bedrijf écht runt. Die paar uur in de vergaderruimte hebben bevestigd wat Jasper al langer dacht: bij Digiti werk je niet in een bedrijf, maar in een team vol gedreven persoonlijkheden. Samen voor één doel. En wij zijn blij dat jij in ons team zit.

Geboren om te groeien

Jasper vindt het geweldig om doelen te bereiken. Als je zo intensief naar iets toewerkt, is de beloning eens te groot. Een uitdaging? Dat doet hem groeien. En dat geldt niet alleen op het werk. Jasper is een topper op het veld, en won al heel wat bekers met zijn volleybalploegen. Het resultaat van hard werk!

Nog meer werk? Hij werkt aan zijn eigen huis, en doet er alles aan om nog beter te worden in wat hij doet. Wat hij daarvoor nodig heeft? Een stevige tas koffie en een goei portie motivatie. Jasper is op dreef, en klaar om te knallen. Goed bezig!

 

Ook proeven van ’t Digitisten-leven?