Jenthe: Professionele videofanaat

Wij hebben ‘m! De Vlaamse Michael Bay to be zit in ons team. Jenthe is onze ‘videoman’, en maakt de zotste video’s voor ons en onze klanten. En hij heeft er zin in! Zin in film, friet en digitale kennis. Hello Jenthe, hello special effects! 

Video, video en nog meer video

Jenthe z’n job beschrijven we moeilijk in één woord. Hij is verantwoordelijk voor alles wat met video en motion design te maken heeft, en staat ons marketing team bij met z’n skills. Easy? Hell no! Hij bedenkt én realiseert visuele concepten, zo snel en zo creatief mogelijk.

Hij zorgt dus voor de nodige variatie en creatieve content voor Digiti zelf, en voor onze klanten. Zijn werk bij Digiti heb je waarschijnlijk al zien passeren. We zijn dan ook super trots op onze aanwinst!

Lights, camera, action!

Da’s een klein verschil met wat hij vroeger deed. Toen stond hij in voor de ICT infrastructuur, en schepte hij het ideale klimaat voor andere content creators. Nu maakt hij zélf de content. En die content wordt geapprecieerd. Jenthe kreeg al super positieve feedback van onze klanten. En of hij daar blij van wordt!

“Ik merk elke dag dat ik hier groei. Eindelijk kreeg ik een kans, en die pak ik heel graag aan!”

Zijn passie voor digitale innovatie vindt hij perfect terug in de sfeer van Digiti. Samen met de rest van ‘t team verkent hij de digitale wereld van A tot Z, op alle vlakken. Ideaal, want wij kunnen altijd wel een extra handje gebruiken. Thanks!

Digitist Dinsdag Jenthe Video

Zin in digitale dingen

En daarbuiten? Natuurlijk is Jenthe fan van een knap staaltje videowerk in films en series. Ook springt hij zelf nog graag achter de camera, en speelt hij met allerlei visual effects. Geen wonder dat hij leeft volgens ‘t motto: ‘If it sucks, just add more explosions’.

Een Oscar voor z’n eigen films of een eigen productiebedrijf? Kom maar op! Laat zijn vriendelijke karakter je niet verwarren: Jenthe is een knaller, die niet bang is van een portie ambitie, of een portie friet. Welkom!

 

Ook zotte ideeën voor Digiti?