Joeri: Front-end developer met magische krachten

Zin in magie? Onze front-end developer tovert heel wat topwerk bij elkaar, en zorgt van tijd tot stond voor de perfecte G&T. Met z’n no-nonsense mentaliteit geraakt hij mijlenver. Hier, én in de keuken. Meet Joeri! 

Allergic to bullshit

Joeri is ‘ne speciale’, met een unieke denkwijze en no-nonsense mentaliteit. Dat maakt van hem een perfecte front-end developer. Hij tovert complexe vragen om naar logische software, en dat vereist soms een portie durf. Gelukkig is Joeri niet bang voor een duik in ‘t onbekende. Integendeel: knallen, knopen doorhakken en gaan. Details? Die bestaan niet, want alles is belangrijk in development. Daarom streeft hij altijd naar een buitengewone chemie tussen design en development. It’s magic!

“Het is een must om elkaar goed te begrijpen. Meer pro-activiteit én betere resultaten!”

Van groentje naar expert

Toch kwam die expertise niet vanzelf. Vijf jaar geleden begon ook Joeri als groentje bij Digiti. Vers van de schoolbank! Zijn evolutie is niet te ontkennen. Door altijd op zoek te gaan naar een betere en efficiëntere manier van werken, ontwikkelde hij z’n skills als een raket. Hij heeft dan ook nog geen seconde spijt gehad van zijn beslissing om te solliciteren bij Digiti. Hier kan hij z’n eigen concepten bedenken en ontwikkelen, en werkt hij elke dag aan de grootste uitdagingen in de meest diverse projecten. Da’s wat echte tovenaars nodig hebben. 

Joeri front-end developer Digiti Werken

Een toefke perfectie 

Joeri is dan ook een echte perfectionist. Op het werk, en in z’n vrije tijd. Hij zoekt het beste in alles, maar vooral in z’n liefde voor eten. Een perfecte moelleux, toefkes, espuma’s en crumbles. Laat maar komen! Het is dan ook niet vreemd dat je hem regelmatig kan spotten in een prima restaurant. Die details hé … Achja, we gunnen het je, Joeri. Met jouw skills mag je jezelf al eens trakteren. Cheers!

Ook eens proeven van Joeri z’n kunsten?
Solliciteer met je beste recept!