Jonas: Designer op ’t ritme van de beat

Maak kennis met onze nieuwste UX/UI designer, Jonas: de jongste van de hoop, maar al heel wat ritme in de vingers. Hij designt als een pro, en draait plaatjes in z’n vrije uren. Welkom, Jonas!

Vol verse ideeën

Onze kersverse UX/UI designer komt nét van de schoolbanken, en levert nu al topwerk bij Digiti. Jonas zorgt ervoor dat de applicaties en websites van onze klanten visueel aantrekkelijk zijn, maar vooral gebruiksvriendelijk worden ontwikkeld. Daarvoor zoekt hij inspiratie bij z’n collega’s, én online. “Ik begin de dag met een goed artikel of leerrijke tutorial, en deel alle interessante informatie met m’n collega’s. Zo inspireren we elkaar.” Jonas werkt nu al aan een applicatie voor een klepper van formaat. En daar mag hij best trots op zijn!

“Het leukste aan mijn job? Constant bijleren!”

Freedom!

Al die digitale projecten zijn anders, want verschillende behoeften vragen altijd om uiteenlopende oplossingen. Daarom gaat Jonas steeds op zoek naar een creatieve invalshoek met z’n alternatieve designs. Testen en proberen, om de best mogelijke oplossing voor te stellen. Die uitdaging gaat hij maar al te graag aan. Het is voor hem dan ook heel fijn dat je hier de vrijheid krijgt om zelf het ideale idee uit te werken. Die open sfeer stimuleert zelfstandigheid, en de goesting om te blijven leren.

Designer Jonas Volleybal

Fit, fitter, en pizza

Als hij niet aan‘t designen is, zie je hem wel stevig sporten! “Ik heb al heel wat types getest, maar de ideale oplossing voor mij? Da’s volleybal.” En buiten het seizoen doet hij gewoon verder. In de zomer met beachvolley op ‘t strand, en in de winter met z’n snowboard in de bergen. Dat compenseert zijn liefde voor pizza en pasta. Hmmmm. En alsof dat nog niet genoeg is maakt hij soms nog tijd vrij voor z’n jongensdroom: plaatjes mixen als DJ in spé. Tot volgend jaar in Boom hé!

Ook designen bij Digiti? Kom eens praten!