Jump for joy, Digiti-style

Een verstuikte enkel, zweet en tranen van ’t lachen: de korte samenvatting van onze teambuilding een tijdje terug. We hielden het deze keer bij één gewonde, maar werkten wel aan ons teamgevoel én ons hongerke achteraf.

Man down!

Eerst inspannen, dan ontspannen. Die regel werd tijdens deze teambuilding wel héél duidelijk. We begonnen met een team-uitdaging: zo snel mogelijk een aantal fysieke proeven uitvoeren. Mét hulp van je teamleden, zónder te vallen. Het einddoel? Allemaal over de eindmeet, op een zo kort mogelijke tijd. Het klasje van de lagere school versloegen we niet. We deden wel een verdienstelijke poging. “Ja, seg. Die hebben nog jonge benen he.”

Digiti teambuilding

 

En dan was het pas écht tijd voor actie: we daagden elkaar uit in spannende races: lopen, heffen, klimmen en springen. Onze spieren hebben ’t geweten, ook tijdens de dagen die volgden. Jump for joy, they said. It would be fun, they said. Met 1 pijnlijke enkel, 673 druppels zweet, en een 50-tal pijnlijke benen op de teller kun je niet zeggen dat we er een rustige dag van hebben gemaakt. Integendeel!  “Maar ’t was heel plezant ze!”

Digiti teambuilding

No pain, no gain

En afsluiten? Dat deden we met een topper van een etentje. Een paar overdreven porties friet, nét genoeg wijn en super gezellige gesprekken. Wij leerden elkaar nog beter kennen, en luisterden de hele avond naar unieke verhalen. Over onze carrières, zotte ideeën voor de volgende teambuilding en boterhammen (you know it when you know it).  Lang verhaal kort: het was een topper van formaat. En ja hoor, we zitten alweer klaar voor de volgende uitdaging. Doe jij dan ook mee?

 

Maak jij ons team nog sterker?

Solliciteer snel op onze openstaande vacatures.