Leen: Manager of the books & the food

Als office manager bij Digiti regelt Leen alles wat er te regelen valt. Van de boekhouding, de lonen en facturen, tot een enorme bijdrage aan de sfeer: de controle van de snoepkast. Wij hebben je hier écht nodig, Leen! 

Ditjes, datjes, en de snoepkast

De taak van een office manager? Wel, hoeveel uur heb je? Leen houdt zich dagelijks bezig met een hele hoop taken die zorgen voor ’t voortbestaan van ons bedrijf. En die lijst is eindeloos: de boekhouding, onze lonen, de verzekeringen, en alle andere administratieve zaken. Ook de keukenkasten zijn Leen haar specialiteit: ze zorgt ervoor dat ze regelmatig gevuld worden met allerlei lekkere dingen. Zo maakt ze elke Digitist blij!

Met een koffie in de aanslag gaat ze de uitdaging van de dag met veel plezier aan, want als office manager heb je heel wat skills nodig. Je moet kunnen omgaan met  verschillende types mensen, en altijd up to date blijven met de wetgeving en regelgeving.

“Het fijnste aan Digiti? De losse sfeer en zotte teambuildings!”

Hard werken, nog harder ontspannen

Samen met Derek, haar man, doet Leen er alles aan om Digiti tot een leuk bedrijf te maken. Een bedrijf waar alle medewerkers het écht naar hun zin hebben. De afwisseling die je hier krijgt is daarvoor heel belangrijk. Die draagt bij aan de losse sfeer. Iedereen werkt hier hard, waardoor het des te leuker is om ook regelmatig samen alles los te laten. Met een fijne teambuilding, of alle andere gezellige momenten tussendoor. “Het feit dat ik mijne man hier elke dag tegen ’t lijf loop is natuurlijk ook een mooi pluspunt!”

Leen Office manager

Doggie love

In haar vrije tijd doet Leen niets liever dan sportief bezig te zijn. Lopen, fietsen, tennissen, … als het maar actief is. En wanneer ze haar hondje Ohio nog eens kan betrekken in haar activiteiten is haar dag helemaal compleet! “Dat vind ik belangrijk. Genieten van de kleine dingen.” Daarom probeert Leen om optimistisch in’t leven te staan. Zo maakt ze van elke dag een topper. You go!