Lore: Designer met een stevige to-do

Designer, oil painter en music lover: Lore is al jaren een gedreven Digitist, die elke dag haar unieke skills loslaat op een heel portfolio aan klanten. Ze analyseert elke digitale oplossing tot in de puntjes om keer op keer de beste designs te creëren. Op haar gat zitten is dan ook écht niks voor haar. Niet aan’t werken? Dan gooit ze de beentjes los op de dansvloer. Salsa baby!

Cappuccino? Check!

Een luiwammes? Dat is Lore dus zeker niet. Een uitslaper daarentegen … Je spot haar zelden voor half 10 op kantoor. Toch geeft een volle to-do lijst haar een stevige drive. Één voor één taken afchecken, yes! Als eerste op ’t lijstje: een dubbele cappuccino voor een sterke start. Ze gooit al die energie in ideeën en concepten voor digitale oplossingen. De grootste uitdaging daarbij? Een hoge gebruiksvriendelijkheid. Een mooi design is een must voor elke designer, maar gebruikers moeten in de eerste plaats vinden wat ze zoeken. Lore haar tip is simpel: even de benen strekken tussen de taken door om nieuwe inspiratie op te doen.

“Vette animaties? Alleen als ze meerwaarde bieden voor de gebruiker!”

Uniek met een vleugje humor

Een van Lore’s grootste sterktes is haar eigen stijl. Ze laat graag iets zien dat anderen niet kunnen: in de vorm van een sterk design, een kleurenpalet in olieverf of met een paar swingende voeten. Haar stijl maakt haar uniek als designer, en da’s ook wat Digiti zo speciaal maakt: een team vol unieke, jonge mensen met een groot gevoel voor humor, die elke dag samen hun beste beentje voorzetten. Je krijgt hier dan ook de kans om al je talenten te ontplooien.

Lore Designer Digiti

To do: fruitjes eten

Illustreren is een van haar grote passies. Dan veegt ze al haar webdesign regels van tafel, en tekent ze de schattigste ontwerpen voor geboortekaartjes, wenskaarten en decoratie voor kinderkamers. Een natuurtalent, da’s Lore vast en zeker. Iets waar ze geen held in is: elke dag een stuk fruit eten. Nochtans één van haar goede voornemens dit jaar, net zoals dat uurtje vroeger opstaan. Achja, zolang ze maar een mooie balans vindt tussen werken en genieten, dan is Lore écht gelukkig. Eerst nog die mooie reis plannen nu!

Heb jij ook zo’n designer skills in huis?
Kom ze tonen, want wij zoeken nog een designer!