Naar de top en terug. Go Marie-Anne!

Het is zover. De tijd is gekomen. Het einde is nabij. Marie-Anne is vertrokken. Weg. Het vliegtuig op, naar Nieuw-Zeeland. En wij? Wij blijven alleen achter.

Ciao, adios, bye bye?

Gelukkig valt het allemaal nogal mee. Marie-Anne trekt er maar eventjes op uit. Ze geniet de komende vier maanden van de prachtige natuur aan de andere kant van de wereld. Wij houden haar stoel wel warm, want onze Operations Manager komt zeker nog terug.

Marie-Anne, superwoman

Wie Marie-Anne is, vraag je? Wel, wie is Marie-Anne niet? Zij regelt alles wat er te regelen valt bij Digiti. Zij stuurt onze strategie, gaat op zoek naar nieuwe Digitisten, beheert al onze projecten én verwent ons ook nog eens elke dag met haar advies en complimentjes. Marie-Anne laat Digiti groeien, en doet dat elke dag met een glimlach. Een top-vrouw, dat is duidelijk.

“Marie-Anne? Da’s ons Marie-Jeanne. Ook voor haar is the sky the limit. Geen wonder dat wij haar zo hard gaan missen!”

In blijde verwachting

Ons Marie-Anne heeft die pauze dan ook absoluut verdiend. Vorige maand blies ze namelijk 35 kaarsjes uit, en vierde ze ook haar tiende Digiti verjaardag. Zij brengt ons team al tien jaar naar een hoger niveau! Dan kunnen wij zo’n vakantie alleen maar toejuichen.

Daarom hebben we dit ook stevig gevierd. Lekkere hapjes, drie dagen taart, de beste G&T van onze eigen gin-master, én een prachtig cadeau. Ahja, want wij laten Marie-Anne niet met lege handen vertrekken. Nee, wacht. We laten haar wél met lege handen vertrekken, maar verwachten haar over vier maanden terug met volle handen. Er staat namelijk iemand op haar te wachten. En nee, het is niet alleen onze groep Digitisten …

 

Wie op haar wacht?
Dat lees je binnenkort.