#OOTD: Unieke Unicorn

Het motto van Marie-Anne is duidelijk. Ahja, want als er iets is waar ze een passie voor heeft dan zijn ’t wel paarden. En de ultieme soort? Da’s een eenhoorn. Toch is ze liever gewoon zichzelf. Marie-Anne is altijd down to earth. Praatjesmakers, of mensen die zich anders voordoen dan ze zijn? Nee bedankt! “Ik hou van mensen die authentiek zijn, en écht hun best willen doen.”

“Unieke dingen doen, daar word ik gelukkig van.”

Marie-Anne doet wat ze graag wilt doen, en daardoor levert ze automatisch beter werk. En zo komt haar perfectionistische kantje naar boven. Met haar werk wil ze uitblinken in iets. Die ene perfecte foto maken, daar wordt ze écht gelukkig van. Ook dat is voor haar een eenhoorn: uniek zijn, in alles wat je bent. “Dat ben ik niet, maar daar streef ik wel naar.” Zo beleef je je werk intenser, en kun je mooier leven.

Het is dan ook logisch dat Marie-Anne bij Digiti samen met de andere Digitisten unieke dingen creëert, om haar klanten op en top tevreden te houden. Wat ons betreft mag jij onze eenhoorn wel zijn, Marie-Anne!

Op eenhoorn-tocht met Marie-Anne?
Kom eens langs!