Sander: (Cross)Fitte designer

En de prijs voor de meest fitte designer gaat naar … Sander. Hij is helemaal in shape! Zowel fysiek als professioneel. Sander is een bewuste eter, sporter én werker. Met een oog voor nieuwe features en best practices creëert hij uitstekende designs, én verwent hij ons elke dag met heel wat healthy tips.

Volledig in shape

Sander is een topdesigner, en focust zich vooral op gebruiksvriendelijke interfaces en visuals. En dat doet hij met ‘t grootste detail. Hij is een echte kameleon, en past zich aan elke situatie aan: geen trend te nieuw, geen project te uitdagend. Zijn allerbeste tip: stap eens weg van ‘t scherm en ga los op papier.

“Nog beter designen? Stap eens weg van ’t scherm en ga los op papier!”

Want designen is niet altijd even makkelijk. Het is zo veel meer dan een paar mooie plaatjes. Zo heb je een goede kennis nodig van de code waar developers mee aan de slag gaan. Dat laat je toe om proactief na te denken over oplossingen die niet alleen mooi zijn, maar ook technisch werken.

Diep gaan? Hogere resultaten

Die kennis past Sander toe in ‘t hele proces. “Als designer word je bij Digiti betrokken vanaf de eerste stap. Alleen zo kom je tot ‘t beste ontwerp voor de klant.” Die ontwerpen zijn dan ook gebaseerd op cijfers en conversie. Doordachte beslissingen zorgen altijd voor een beter design: dieper werken, hogere resultaten.

Toch kan de boog niet altijd gespannen staan. Elk gedreven team moet regelmatig ontspannen. Daar is Digiti gelukkig een échte pro in! Door onze teamactiviteiten leren we elkaar elke keer een beetje beter kennen, én krijgt elke digitist meteen een beloning voor al ‘t harde werk. Één ding is zeker: Sander heeft zin in meer!

Next level foodie

En als Sander buiten design nog een passie heeft, dan is het wel een gezonde levensstijl. Hij is een echte crossfit fan, en zorgt dagelijks voor een gezonde voeding. ‘T is niet vreemd dat hij voedingscoach is in bijberoep. En stiekem profiteren wij daar ook van. Sorry not sorry!

Zijn enthousiasme is overduidelijk. Sander barst van spannende ideeën en plannen. Salsa dansen, surfen, bungee jumpen, … Hij heeft zelfs jaren in ‘t buitenland gewoond! Die ontdekkingen hebben een stukje van hem gevormd. En da’s volgens hem het allerbelangrijkste: blijf altijd jezelf, wat er ook gebeurt. Cheers to that!

Ook zotte ideeën voor Digiti?