Steven: Happy designer met barista skills

Een realist, diepe graver en koffieliefhebber. Onze designer, Steven, brengt de leuze ‘work hard, play hard’ tot leven. Hij streeft altijd naar de ideale balans, om te genieten van z’n werk én het leven. Goed nieuws, Steven: je zit hier écht op je plaats.

Het zit ‘m in de details

Welkom, Steven! Een ervaren kracht, maar nieuw in ons team. Als UX en UI designer gaat hij verder dan de look & feel, en denkt hij na over het gebruik van een product. Elke interactie telt om het plaatje compleet te maken. Elk detail draagt bij aan het geheel. Zijn oplossingen zijn niet alleen mooi, maar werken. “Design is not just what it looks and feels like. Design is how it works.” Thanks for the inspiration, Steve Jobs!

Tijd voor focus

Van inspiratie gesproken: Steven start elke ochtend met een interessant artikel, altijd gelinkt aan z’n job. Zo zet hij meteen de juiste toon voor de rest van de dag, én legt hij de focus op dat wat telt. En da’s belangrijk, want bij Digiti ga je hard. Iedereen in de Digitisten-familie werkt met volle overgave, maar maakt ook tijd om elkaar bij te sturen. “We hebben een sterk team, met een enorm flexibele mindset”. Hierdoor kan Steven diep graven, en de best onderbouwde oplossingen voorschotelen aan de klant. Klinkt als een fijne tweede thuis!

“A happy designer is a better designer”

Barista at work

Het liefst van al zou Steven willen dat elke dag een beetje langer duurt. Als hij niet werkt, is hij op pad met z’n kinderen, of bezig met z’n grote passie: muziek. Hij studeerde Jazz aan het conservatorium, en speelt basgitaar bij ‘Lucy and The Birds’. En ohja, er is nog één ding waar hij écht zot van is: koffie. “Geen Nespresso shizzle”, maar het betere koffie-werk. Versgemalen bonen, met liefde geroosterd, en een oerdegelijke techniek. Proefkonijnen genoeg!

Ook zin in focus en koffie?
Wij zijn op zoek naar goei volk!