Sylvie: Digiti’s matchmaker en Business developer

Mommy to be en levensgenieter: een korte samenvatting van onze business developer, Sylvie. Als een echte globetrotter heeft ze al bijna de hele wereld afgereisd. En ook voor haar werk is ze vaak onderweg. Op ontdekkingstocht naar haar klanten, op zoek naar hun grootste wensen. Goede reis, Sylvie!

Relaties met impact

Sylvie is Digiti’s business developer. Wasda? Een woord met veel betekenis, want haar functie is geen makkie. Ze gaat op zoek naar nieuwe klanten die de hulp van Digiti nodig hebben. Ze matcht elke nood aan de juiste oplossing en onderhoudt relaties als geen ander. ‘T is dan ook een bezig bij, ons Sylvie. Ze doet vanalles tegelijk om altijd het beste resultaat te bereiken. En dat is meteen ook haar grootste uitdaging: een goede balans vinden in haar werk, zodat haar ijverigheid niet ten koste gaan van kwaliteit. Zo houdt Sylvie ons bedrijf aan de gang. Een vrouw met impact!

Klaar? Start!

Haar dagelijkse portie energie, die haalt Sylvie uit de voldoening van haar werk. Uit elk moment waarop een contract wordt getekend, en de start van iets nieuws. Daar is Sylvie dan ook erg trots op: de vele nieuwe starten die ze al heeft kunnen maken samen met een klant én met Digiti. Dat hecht contact met haar klanten is één van de fijnste dingen in haar job. Dat, én de sfeer die heerst in het bedrijf. De leuke werkomgeving vol jonge en gepassioneerde mensen motiveert haar elke dag. Je krijgt hier het vertrouwen dat je nodig hebt om je job écht goed te doen.

“Digiti geeft mij de ruimte en flexibiliteit die ik nodig heb.”

Sylvie Business Sales

Master in reizen

Natuurlijk houdt Sylvie nog genoeg tijd over om af en toe helemaal te ontspannen. En hoe ze dat doet! Met een waslijst verre reizen naar unieke landen. Afgelopen anderhalf jaar ging ze op verkenningstocht in Zanzibar, de Dominicaanse Republiek, Bali, de Canarische Eilanden én Griekenland. Jealous much? Vanaf volgend jaar doet ze het wel ietsje rustiger aan. Met de komst van haar kindje is één memorabele reis per jaar al mooi meegenomen. Op haar verlanglijstje? Zuid Afrika en Cuba. Nog een plekje vrij in je koffer misschien?

Heb jij nog een klantenwens voor Sylvie?
Ze staat al te popelen om het met jou te bespreken.