Thalia: Planning tovenares en project manager

Thalia brengt rust in Digiti. Als project manager garandeert ze een efficiënte samenwerking tussen klanten en het Digitistenteam. Projecten leiden en plannen, da’s geen makkie, en vergt heel wat inspanning. Daarom laadt ze af en toe op met een portie yoga. Om de hele week te knallen, zonder al teveel kleerscheuren. Hoewel, vallen, dat doet ze wel eens. Letterlijk. Gelukkig staat ze altijd weer recht, want Digiti kan Thalia en haar planning skills niet meer missen!

Een geboren planner

Thalia is gemaakt voor deze job! De variatie die ze als project manager krijgt zorgt ervoor dat geen enkele dag dezelfde is als de vorige. Toch is het een grote uitdaging om altijd correct te communiceren en iedereen op de hoogte te houden van het verloop van ‘t project. Je hebt dan ook een stevig vermogen nodig om elke dag ten volle te benutten: veel (héél veel) e-mails behandelen, tijd en budget plannen, brainstormen, briefen en nog zo veel meer. Haar motto drijft haar elke dag: de klanten moéten tevreden zijn. Daar zorgt Thalia wel voor.

“Als project manager de hele dag hetzelfde doen? Dan klopt er iets niet!”

Thalia Project Manager Digiti Meeting

Leve The American Dream!

Thalia is dan ook echt trots op haar werk. “Elke dag mag ik een hele hoop experten begeleiden in hun projecten!” Zo leert ze elke dag iets bij in allerlei vakgebieden. Het zaligste wat Thalia al deed? Geen moeilijke vraag: vorig jaar beleefde ze ‘The American Dream’ toen ze de conferentie van een Amerikaanse klant bijstond. Die Amerikaanse mentaliteit is heerlijk, en leeft ook bij Digiti. Hier kan je alles proberen, falen en fouten maken, om daardoor betere beslissingen te kunnen nemen en te groeien in wat je doet. Geen wonder dat er hier zo veel experts rondlopen!

Yoga ftw

Ook in haar vrije tijd probeert ze graag regelmatig iets nieuw. Een jaar geleden ontdekte Thalia een passie voor yoga. In één woord: zalig! Een keer per week helemaal ontspannen en alle wekelijkse drukte uit haar lijf gooien. Kok spelen op een vrije avond, dat kan Thalia ook wel smaken. En over die Netflix verslaving wordt hier niet gesproken … ‘t Is duidelijk, Thalia wordt gelukkig van de kleine dingen. Daarom probeert ze ook om elke dag met een glimlach te beginnen, en positief te eindigen. Zo is ‘t leven veel gemakkelijker.

Ook zin gekregen om te toveren bij Digiti?
Wij zoeken nog wat planning skills!