Tim Van Dijck: Weblover & developer

Of het nu maandag is, of McDonderdag. Webdeveloper Tim staat altijd klaar om zich voor de volle 100% te geven. Om code te schrijven natuurlijk, maar ook om guacamole te maken, een mopke te vertellen, of een FIFA’ke te doen. Alles geven eh!

King of the Code

Als webdeveloper zet Tim elke dag zijn beste beentje voor. Ofja, vingers eigenlijk, want zijn dag bestaat uit code, code en nog eens code. Hij spreekt vlot elke codetaal, en is een pro in het maken van de beste websites en applicaties. Met de grote diversiteit aan technologieën is dat niet altijd even makkelijk, maar Tim slaat zich erdoor als een echte koning.

Creaties met impact

Daarom is hij ook zo trots op zijn werk bij Digiti. Hier creëert hij dingen die een echte impact kunnen hebben. Zo werkte hij mee aan de Jingle Smells campagne, en ontwikkelde hij samen met z’n collega’s een applicatie voor Make-A-Wish. In zijn job zie je snel resultaten, en dat houdt je gemotiveerd. Dat, en het jong team vol plezante collega’s, die elke middag met hem een ‘belangrijke team-meeting’ houden aan de FIFA.

“Met development zie je snel resultaat. Ik creëer echt iets, en dat is zo leuk aan mijn job.”

Tim Webdeveloper Digiti FIFA

Ter land, ter pc of in de lucht

In’t dagelijks leven geeft hij z’n development vingers even rust. Dan spring hij op zijn fiets om een toerke te doen, of op een vliegtuig naar een ver land. Met Cuba of Mexico kan je hem altijd een plezier doen!

Eat. Sleep. Learn. Repeat

Wanneer je Tim vraagt naar zijn toekomstplannen bij Digiti, dan is het antwoord vrij duidelijk. “Nog beter worden in wat ik doe!”. Dit door continu bij te leren op events, met nieuwe technologie om te gaan of door de vele uitdagende projecten.

Ben jij ook een echte king of code en op zoek naar een uitdaging?
Dan hebben wij goed nieuws, want we zoeken nog volk!